zaterdag, 14 juni 2014

ONE (post 2)

De song "One" van U2 heb ik al eens gepost in de versie van U2 & Mary J Blidge.

Dit is nog steeds een indrukwekkende song. Wanneer een song met een basis instrumenten begeleiding (meestal is dit dan een akoestische uitvoering of versie) nog steeds echt goed klinkt, voelt, enz. dan is dit op zijn minst, een goede song.

Van de song "ONE" zijn er covers opgenomen die we hier zelden of nooit te horen krijgen. In deze post een versie van wijlen Johnny Cash. Persoonlijk ben ik niet zo'n fan van Cash zijn zangstijl en zijn stemkleur, maar zelfs dan kon deze versie mij 'raken'. Het klinkt en voelt 'puur', echt en ongekunsteld... muziek op zijn best.


podcast ONE by Johnny Cash

 

Om zoeken en scrollen te beperken is de song ONE versie U2 & M J Blidge, hier nog eens ingevoegd.

podcast
"One" by U2 & M J Blidge

Gepost in NOOIT VAN GEHOORD ?, Specials | |  Print

vrijdag, 06 juni 2014

Julia & Tyler

JULIA SHEER & TYLER WARD

julia,tyler

In onze "regio" weinig gekend / bekend, maar dit zijn wel getalenteerde muzikanten. Even een muzikale kennismaking via hun eerste covers CD. Je kan uiteraard hier enkele songs beluisteren.

Specifiek aan 'covers' is dat je meteen enkele referentiepunten hebt om "het talent" een beetje in te schatten, want al de rest blijft uiteraard heel individueel; ieder zijn voorkeur en ieder zijn smaak en dat is prima zo; het zou anders toch wel (te) eentonig worden...


podcast Grenade - Bruno Mars

 


podcast Let Him Go - Passenger

 

 
podcast Sparks Fly - Taylor Swifft

 

Gepost in NOOIT VAN GEHOORD ? | |  Print